Stylen van je salontafel

Een salontafel houdt ervan om in het middelpunt te staan. Je hele zithoek staat er immers omheen. Onze epoxy salontafels houden ook van aandacht en die krijgen ze ook! Door de tafelbladen van resin art ontpoppen de salontafels zich als ware kunstwerken.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de Resin Art zN werk te laten doen, maar je kan je salontafel ook afstylen voor een compleet plaatje. Maar hoe doe je dat?

Accessoires
Met woonaccessoires kan je elk hoekje, plankje of tafel in je huis afstylen, zo ook je salontafel. Omdat onze tafels vaak verrijkt zijn met meerdere kleuren is het prachtig om je accessoires daarop af te stemmen. Bestel bijvoorbeeld een bijpassende kaarsenplateau bij de salontafel. Hierop kan je weer bijpassende kaarsen in verschillende hoogtes plaatsen voor een speels effect.

Vaas met bloemen
Een vaas met bloemen is altijd goed. Bloemen fleuren je woonkamer in één keer op en ze ruiken natuurlijk heerlijk. Hoe mooi is het om een vaas te gebruiken die helemaal opgaat in je salontafel. Het creëert rust en eenheid en laat de bloemen éxtra mooi uitkomen. Bij My Resin kunnen we bij je salontafel een bijpassende vaas maken, zo mooi!

Onderzetters
Bij een avondje op de bank hoort natuurlijk een lekker glas wijn en een kaasplankje. Style je salontafel helemaal compleet af met bijpassende onderzetters en een kaasplank. De kaasplank kan je natuurlijk ook weer gebruiken om kaarsen of beeldjes op te zetten.

Heb jij tips voor het stylen van je salontafel? Deel je tip hieronder in een reactie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *