Wil je een epoxy tafel kopen? Heel begrijpelijk! Epoxy tafels zijn super erg in opkomst en dat is ook niet zo gek. Ze hebben namelijk een hele luxe uitstraling en zijn heel makkelijk in het onderhoud. Valt er een kop koffie om of vliegt de spaghettisaus in het rond? Geen probleem! Je veegt het er heel makkelijk af met een doekje zonder dat je kringen of blijvende vlekken krijgt in de tafel. Zelfs olie trekt niet in de tafel. Laat dat bourgondische eten maar komen!

Epoxy tafel kopen?

Bij My Resin laat je heel gemakkelijk een epoxy tafel maken. In het offerte formulier geef je je wensen aan. Binnen 24 uur krijg je een offerte in je mailbox. Naar wens maak ik een sample voor je zodat je de kleuren thuis kunt bekijken. Helemaal enthousiast? Pas dan gaat de opdracht in en ga ik de tafel voor je maken. De levertijd is ongeveer 3-4 weken. Dit heeft te maken met de levertijd van materialen en de droogtijd van de epoxy.

Een tafel die past in jouw interieur

De epoxy tafels die we maken bij My Resin zijn volledig aan te passen naar jouw wens. Zo kan je kiezen uit een ronde tafel, ovale tafel of een rechthoekige tafel. Tevens zijn er een tal van mogelijkheden qua kleurencombinaties. Kies heel gemakkelijk de kleuren die mooi aansluiten in je interieur en ik maak een vrijblijvende sample zodat je thuis kan kijken of deze kleurencombinatie ook echt is wat je in gedachte hebt.

Tevens is er veel mogelijk qua onderstellen. Alle onderstellen zijn van een hoge kwaliteit staal gemaakt en zijn behandeld met een poedercoating. Hierdoor geeft het staal niet af, wel zo handig!

Enthousiast?

In dit offerte formulier kan je heel gemakkelijk je wensen doorgeven. Binnen 24 uur ontvang een vrijblijvende offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *