Custom made

Creëer met onze handgemaakte producten rust en eenheid in je interieur door de Resin Art op verschillende manieren terug te laten komen. Ga bijvoorbeeld voor een epoxy tafel met spiegel of een statement wandbekleding. Vrijwel alles is mogelijk dus laat je fantasie z’n gang gaan! Heb je vragen of interesse? Vul het contactformulier onderaan de pagina in en we reageren binnen 24 uur.

Wandbekleding

Heb je nog een lege muur in je huis die wel iets moois kan gebruiken? We maken wandbekleding met Resin Art precies in de kleuren en afmetingen die jij wilt. Ga bijvoorbeeld voor een natuursteen look of maak een statement met een groot schilderij.

Tafels

Een eettafel en/of salontafel die perfect past in je interieur? Door middel van krasbestendige én hittebestendige epoxy maken we een prachtig kleurenspel op tafelbladen. Precies in de kleuren die passen in jouw interieur. Style de ruimte af met een spiegel of schilderij met dezelfde Resin Art voor rust en eenheid.

Schilderijen

Verdient die lege muur nog een mooi schilderij? We maken in precies de kleuren en afmetingen die jij wilt een Resin Art schilderij. Ook mooi om een schilderij te laten maken bij je epoxy tafel om rust en eenheid te creëren. 

(Kast)deuren

Van een kastenwand kan een groot schilderij worden gemaakt met Resin Art. Door middel van de gekozen kleuren verrijken we kastdeuren zodat ze perfect passen in het interieur. Zo kan je je rommel extra mooi opbergen 😉

Spiegels

Met onze spiegels maak je de ruimte optisch groter en heb je tegelijkertijd een prachtig schilderij aan de muur. De spiegels zijn volledig in de kleuren van je interieur aan te passen en in veel verschillende vormen en afmetingen verkrijgbaar. 

Openhaard bekleding

Geef je openhaard een extra rijke uitstraling door hem te bekleden met Resin Art. Door de kleuren van je interieur in de bekleding te verwerken laat je de wand prachtig blenden met de rest van de ruimte. 

Heb je vragen of interesse?

Vul onderstaand contactformulier in en je hebt antwoord binnen 24 uur!