Custom made

Ken je dat? Je zoekt een uniek meubel(set) die qua kleur en afmetingen precies in je interieur passen.

Ik, Faralda, maak door middel van epoxy giethars meubels helemaal naar jouw wens. 

Zo heb je een interieur die rust en eenheid uitstraalt zonder een eindeloze zoektocht te hebben op de meubelboulevard.

Vrijwel alles is mogelijk dus laat je fantasie z’n gang gaan! Heb je vragen of interesse? Vul het contactformulier onderaan de pagina in en ik reageer binnen 24 uur.

Tafels

Een eettafel en/of salontafel die perfect past in je interieur? Door middel van krasbestendige én hittebestendige epoxy maak ik een prachtig kleurenspel op tafelbladen. Precies in de kleuren die passen in jouw interieur. 

Vraag offerte aan

Schilderijen

Verdient die lege muur nog een mooi schilderij? Ik maak in precies de kleuren en afmetingen die jij wilt een Resin Art schilderij. Ook mooi om een schilderij te laten maken bij je epoxy tafel om rust en eenheid te creëren. 

Vraag offerte aan

Wandbekleding

Heb je nog een lege muur in je huis die wel iets moois kan gebruiken? Ik maak wandbekleding met Resin Art precies in de kleuren en afmetingen die jij wilt. Ga bijvoorbeeld voor een natuursteen look of maak een statement met een groot schilderij.

Vraag offerte aan

(Kast)deuren

Van een kastenwand kan een groot schilderij worden gemaakt met Resin Art. Door middel van de gekozen kleuren verrijk ik kastdeuren zodat ze perfect passen in het interieur. Zo kan je je rommel extra mooi opbergen 😉

Vraag offerte aan

Spiegels

Met de epoxy spiegels maak je de ruimte optisch groter en heb je tegelijkertijd een prachtig schilderij aan de muur. De spiegels zijn volledig in de kleuren van je interieur aan te passen en in veel verschillende vormen en afmetingen verkrijgbaar. 

Vraag offerte aan

Openhaard bekleding

Geef je openhaard een extra rijke uitstraling door hem te bekleden met Resin Art. Door de kleuren van je interieur in de bekleding te verwerken laat je de wand prachtig blenden met de rest van de ruimte. 

Vraag offerte aan

Heb je vragen of interesse?

Vul onderstaand contactformulier in en je hebt antwoord binnen 24 uur!