Custom made

Tafel

Aan een tafel wordt lief en leed gedeeld. Geen meubelstuk is daarom persoonlijker dan een tafel en dat begrijpen wij. Wil je een tafel laten maken naar jouw wens?

Stuur via onderstaand contactformulier je wensen naar ons op en we nemen z.s.m. contact met je op.

 

Custom made woonaccessoire of schilderij

Wil je een Resin Art schilderij, klok of ander woon accessoire laten maken die perfect past in jouw interieur?

Stuur via onderstaand contactformulier je wensen naar ons op en we nemen z.s.m. contact met je op voor een offerte en verdere afstemming.

Contactformulier

Stuur via dit contactformulier zo gespecificeerd mogelijk je wensen naar ons op:

Mailen kan ook naar info@myresin.nl

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Custom Made?

Smaken en wensen verschillen en daarom maken we ook producten op maat. Heb jij iets in gedachte wat we niet in het reguliere assortiment hebben? Daag ons uit en stuur vrijblijvend je diepgewortelde interieur wens naar ons op. Op de pagina ‘custom made’ vind je een contactformulier waar je je wens naar ons toe kunt sturen. We mailen je z.s.m. een vrijblijvende offerte en geschatte levertijd.

Wat zijn de levertijden?

De levertijden van een custom made item zal tussen de 2 – 8 weken liggen. Het hangt er sterk vanaf wat de wensen zijn en of we bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de levertijd van speciale onderdelen.
Uiteraard geven we bij de offerte een geschatte levertijd en houden we je op de hoogte gedurende het proces. Zo kan jij er rekening mee houden wanneer je je oude tafel de deur kan wijzen of je muur leeg moet hebben voor je resin art schilderij.

Moet ik een aanbetaling doen?

Voor custom made producten hanteren we een aanbetaling van 30% over het totaalbedrag inclusief BTW. De overige 70% betaal je bij aflevering van het product.

Hebben jullie een tevredenheidsgarantie?

Wij rusten pas als je tevreden bent. Ben je niet helemaal blij met het eindresultaat of ontdek je een beschadiging? We zoeken samen naar een passende oplossing zodat je helemaal blij bent met het uiteindelijke product.

Kan ik voor mijn horecazaak items laten maken in mijn huisstijl?

Heb je een horecazaak en wil je graag je zaak vullen met custom made tafels, wandbekleding, whiteboards, kaasplankjes, etc.? Geen probleem! Laat in het contactformulier je wensen en ideeën achter en we nemen z.s.m. contact met je op voor verdere afstemming, een offerte en verwachte levertijd.