Welke vorm eettafel wil je?

Klik op de afbeelding om je eettafel samen te stellen

Waarom een eettafel van My Resin?

 

Handgemaakt

Elk tafelblad wordt volledig met de hand gemaakt naar jouw wens.

 

Onderhoudsvriendelijk

De epoxy is vloeistof- en vetvlekken bestendig. 

 

Onderstellen

Kies een kwalitatief stalen onderstel naar keuze in de offerte aanvraag.

 

Uniek

Geen enkel tafelblad is identiek na te maken. Jouw tafelblad heeft dus niemand anders. Best bijzonder toch?

Veelgestelde vragen over eettafels

Ik heb een marmeren blad gezien. Kan je dit namaken?

Epoxy leent zich uitstekend om natuursteen mee na te bootsen. Ik heb daarom al veel klanten geholpen aan een marmeren blad zonder dat de natuur daarvoor hoeft te worden aangetast. Stuur me gerust een mailtje met een foto en ik maak vrijblijvend een sample. Houdt hierbij in gedachte dat het nooit 1 op 1 na te maken is, maar ik doe mijn best 😉

Kan ik het blad eerst bekijken?

Kan ik het blad eerst bekijken?
Op dit moment heb ik geen showroom. Om deze reden stuur ik kosteloos en vrijblijvend een sample naar je op zodat je de kleur en materiaal op je gemak thuis kan bekijken. Stuur gerust een mailtje met de gewenste kleur sample die je wilt bekijken. Sommige samples moet ik nog maken na de aanvraag, dus houd rekening met zo’n 3-4 dagen voordat je de sample ontvangt.

Is het blad krasbestendig?

Een epoxy afwerking kan je vergelijken met een hoogglans tafel. Er kunnen kleine krasjes ontstaan door het schuiven van producten op de epoxy. Daarom adviseer ik om onderzetters en placemats te gebruiken om te voorkomen dat er krasjes in de tafel komen. Zijn er toch krasjes in het blad gekomen? Met een nieuwe toplaag verdwijnen de krasjes als sneeuw voor de zon. Met zo’n onderhoudsbeurt kan je tafel dus je leven lang mee.

Kan het blad tegen vet en andere vloeistoffen?

Epoxy wordt doorgaans ook voor boten gebruikt. Je kan je dus wel voorstellen dat geen vloeistof door epoxy heengaat. Je kan dus gerust vet morsen of een glas rode wijn omgooien (al is dat natuurlijk zonde 😉 ) zonder vlekken te krijgen. Laat dat Bourgondische eten maar komen!

Is het blad hittebestendig?

De epoxy is hittebestendig tot +/- 40 graden. Hier kan je gerust een lauw kopje koffie of thee opzetten zonder kringen te krijgen.

Wat is de levertijd?

Ik doe mijn uiterste best om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Echter ben ik voor sommige onderdelen afhankelijk van leveranciers. Om deze reden houd ik als levertijd rond de 4-6 weken aan. Mocht blijken dat de tafel eerder of iets later geleverd gaat worden geef ik dit uiteraard tijdig door.

Zit je zelf met een verbouwing of verhuizing waardoor de tafel later wilt ontvangen? Geen probleem, dan zorg ik ervoor dat je de tafel ontvangt wanneer je er plek voor hebt.