Epoxy eettafels op maat gemaakt

My Resin maakt epoxy eettafels volledig naar wens!

De epoxy eettafels van My Resin worden volledig met de hand gemaakt in Nederland. Het tafelblad krijgt een hoogwaardige beschermlaag waardoor het tafelblad zowel krasbestendig als hittebestendig is. 

De onderstellen worden tevens met de hand gemaakt en zijn van staal met een hoogwaardige poedercoating. We hebben enkele onderstellen voorgesorteerd, maar mocht je een ander onderstel willen laat het vooral weten. 

Onderstaand kan je vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Ik streef ernaar binnen 24 uur de offerte op te sturen. 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:

Voordelen epoxy tafel

ronde eettafel zilver grijs

Uniek tafelblad

Elk tafelblad wordt volledig met de hand gemaakt. Het tafelblad is 2 cm dik en heeft een afgeronde zijkant wat zorgt voor een moderne uitstraling. De resin art wordt met de hand aangebracht en kan nooit één op één nagemaakt worden. Je hebt dus gegarandeerd een uniek tafelblad die niemand anders heeft.

Op maat gemaakt

Elke tafel wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo heb je precies de afmetingen en kleursamenstelling die jij wilt. Vul bij de offerte aanvraag je gewenste afmetingen en kleursamenstelling in en je krijgt een op maat gemaakte offerte binnen 24 uur opgestuurd.

Onderhoudsvriendelijk

Het tafelblad krijgt een speciale coating waardoor de epoxy krasbestendig en hittebestendig is.
De coating in uniek en wordt alleen bij My Resin toegepast. Door deze coating is de tafel veel gebruiksvriendelijker dan een reguliere epoxy tafel.

Tevredenheidsgarantie

Pas als jij tevreden bent, zijn wij tevreden. Mocht er iets zijn zoeken we altijd naar een gepaste oplossing.

Heb je vragen? 

Stel ze gerust, ik streef ernaar binnen 24 uur te reageren. 

    Liever mailen? Mail naar info@myresin.nl