Epoxy tafel

Voordelen epoxy tafel van My Resin

ronde salontafel goud zwart

Epoxy tafel

Bij My Resin vind ik het belangrijk dat er in een interieur en aan tafel geleefd kan worden. Epoxy tafels zijn zonder de juiste afwerking gevoelig voor krassen en warmte. Daarom werk ik de epoxy tafels af met een hoogwaardige beschermlaag waardoor de tafels geschikt zijn voor elk huishouden.

Zijdeglans

De tafels van My Resin worden afgewerkt met een zijdeglans coating. Hierdoor behouden de tafels een luxe glansuitstraling en blijft het patroon zichtbaar in elke lichtreflectie.

Hittebestendig

Beland er wel eens een warme kop thee of koffie op de tafel zonder onderzetter? Geen probleem! De beschermlaag is hittebestendig waardoor er geen kringen ontstaan door warmte. 

Onderhoud

Epoxy tafels van My Resin hebben veel minder onderhoud nodig dan andere epoxy tafels. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van de tafel is het aan te raden om onderzetters/placemats te gebruiken. Tevens is het het beste om geen scherpe voorwerpen over de tafel te schuiven zoals sleutels of ruw gesteente.

Epoxy tafel bij My Resin

Zoals bovenstaand benoemd zijn de epoxy tafels van My Resin veel gebruiksvriendelijker dan epoxy tafels zonder bescherming. Mocht u toch graag een hoogglanzende tafel willen zonder beschermlaag kan dit uiteraard. Wanneer er na enige tijd teveel krassen zichtbaar zijn is dit op te lossen met een nieuwe toplaag epoxy. 

Benieuwd naar de tafels? Bekijk ze hier!
Meer weten over de tafels of heb je andere vragen? Neem dan hier contact met me op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *