my resin eettafel

Mijn visie

Over My Resin

Een interieur is een weerspiegeling van de personen die er wonen.

Waar elk persoon uniek is behoort daarmee ook elk interieur uniek te zijn. Waarom dan een meubelstuk of schilderij ophangen die de buurvrouw ook heeft? 

Met dit idee is Faralda My Resin begonnen. Door middel van handgemaakte en unieke tafels, woonaccessoires en wandbekleding ben je er zeker van dat níemand anders hetzelfde item heeft. Door het maken van ‘Resin art’ kunst op interieur items heb je een stukje uniekheid en daarmee persoonlijkheid in een interieur. Precies wat jij bent: One of a kind.

Over Faralda

Resin artist en eigenaresse van My Resin

“Elk item vertelt zijn eigen levensverhaal”  

Resin Artist Faralda Takkenberg maakt d.m.v. Resin art tafels, woonaccessoires en wandbekleding. Elk items is uniek en wordt met de hand gemaakt met onder andere epoxy giethars.

” Wat ik zo bijzonder vind aan het maken van Resin Art is dat elk item zijn eigen levensverhaal vertelt. Het materiaal is namelijk stuurbaar, maar wel eigenwijs en onvoorspelbaar; een beetje zoals het leven kan zijn.”

Over faralda takkenberg

Gezien op RTL4 - Wooninspiraties

In het inspirerende woonprogramma 'Wooninspiraties' op RTL4 was ik te zien met verschillende tafels en serveerplanken. Bekijk het TV-item hier terug.

Wat klanten over mij zeggen