Over My Resin

Resin Artist ‘Faralda Takkenberg’ maakt voor interieur liefhebbers epoxy meubels en wandbekleding op maat die perfect in hun interieur staat.

 

Geïnspireerd door de natuur worden niet alleen schilderijen, maar ook meubels en woonaccessoires verrijkt met epoxy giethars.

 

Omdat giethars een prachtig maar tikkeltje eigenwijs product is, wordt geen één item hetzelfde. Elk item is dus uniek, handgemaakt en speciaal voor jou gemaakt.

 

Of je nou een schilderij wilt op je serveerplank, tafel of toch aan de muur, My Resin maakt het voor je.

faralda my resin

Over Faralda

Van het maken van items met epoxy giethars krijg ik elke keer weer kriebels in mijn buik. Het materiaal giethars is namelijk prachtig, eigenwijs en onvoorspelbaar; een beetje zoals het leven kan zijn.

 

Al sinds ik me kan herinneren ben ik in de weer met creativiteit en interieur. Meubels opknappen, ruimtes inrichten en woonaccessoires maken waren vroeger al mijn grootste hobby’s.

 

Ondanks dat ik altijd met mijn handen wilde werken, belande ik toch fulltime achter een laptop. Om na werk niet weer achter een scherm te belanden ben ik Resin Art gaan maken.

 

Wat begon als hobby, ontwikkelde zich al snel tot een plan: het starten van een interieurlijn met Resin Art.

 

 

Gezien op RTL4 - wooninspiraties

Wat klanten over ons zeggen:

Geweldige producten en geweldige bezorging. Producten waren goed en netjes verpakt. Het uitpakken voelde als een cadeautje voor mezelf door de sierlijke verpakking. Ga zo door!

Sanne

De serveerplanken zijn ideaal met visite. Je serveert je kopje thee of koffie op een restaurantwaardige manier. Producten ook van goede kwaliteit en snelle bezorging.
Zeker een aanrader!

Marleen

Voor de lege muur in de keuken zocht ik nog een statement en heb dit gevonden bij My Resin. De wandbekleding van plafond tot vloer functioneert als schilderij en als eyecatcher in de keuken. Ik ben fan!

Laura

Heb je een vraag, compliment of opmerking? Laat het ons weten:

    Liever mailen? Stuur je bericht naar info@myresin.nl

    Onze nieuwste producten:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *