Over Faralda
-Resin artist-

Al sinds ik me kan herinneren ben ik in de weer met creativiteit en interieur. Meubels opknappen, ruimtes inrichten en woonaccessoires maken waren vroeger al mijn grootste hobby’s.

Ondanks dat ik altijd met mijn handen wilde werken, belande ik toch fulltime achter een laptop. Om na werk niet weer achter een scherm te belanden ben ik Resin Art gaan maken. Wat begon als hobby, ontwikkelde zich al snel tot een plan: het starten van een interieurlijn met Resin Art. Van het maken van Resin Art krijg ik elke keer weer kriebels in mijn buik. Het materiaal giethars is namelijk prachtig, eigenwijs en onvoorspelbaar; een beetje zoals het leven kan zijn.

>> Leer hier Faralda beter kennen <<

Wat klanten over ons zeggen:

Geweldige producten en geweldige bezorging. Producten waren goed en netjes verpakt. Het uitpakken voelde als een cadeautje voor mezelf door de sierlijke verpakking. Ga zo door!

Sanne

De serveerplanken zijn ideaal met visite. Je serveert je kopje thee of koffie op een restaurantwaardige manier. Producten ook van goede kwaliteit en snelle bezorging.
Zeker een aanrader!

Marleen

Voor de lege muur in de keuken zocht ik nog een statement en heb dit gevonden bij My Resin. De wandbekleding van plafond tot vloer functioneert als schilderij, maar ook als whiteboard. Ideaal voor de boodschappenlijstjes en familieplanning. Ik ben fan!

Laura

Heb je een vraag, compliment of opmerking? Laat het ons weten:

Liever mailen? Stuur je bericht naar info@myresin.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *